Dezumidificator pe timp de primavara

Dezumidificator pe timp de primavara

   Folosirea unui dezumidificator pe timpul tranzitiei de la iarna la vara nu este un plus, este o necesitate. Nivelul ridicat in temperatura si in frecventa precipitatiilor face ca un dezumidificator sa fie un mare ajutor in constructii si nu numai.

   Marea majoritate a constructiilor incepute din vara sau iarna au fost predispuse la erori in izolare, executie si asa mai departe. Nu spun ca muncitorii sunt de vina, spun ca eroarea umana este inevitabila si perfectiunea in domeniul de constructii nu exista.

   Majoritatea problemelor sunt destul de evidente cand vorbim de umiditate, sau asa credem noi. De exemplu, o sapa poate parea uscata, asta doar la suprafata, iar in realitate poate avea o umiditate de 4% care este un nivel dublu decat ar trebui sa fie. Problema apare doar dupa cateva luni de la montarea parchetului, ceea ce inseamna ca este deja tarziu, daunele fiind deja aparente si o alta problema necesita atentie si bani.

   Filosofia preferata a expertilor in umiditate nu este rezolvarea problemelor, desi in marea majoritate a cazurilor este adoptata o astfel de filosofie. Vorbind de un dezumidificator, preferabil este filosofia prevenirii a problemelor de umiditate si de a evita daunele si costurile extra de reparatii.

   Probabil ca noi ca si beneficiari nu cunoastem normele si standardele de constructii si montaj. Dar o mica documentatie poate sa va salveze cativa mii de euro.

   Umiditatea este o problema bine cunoscuta si cunoastem ce daune poate face unei case si chiar si efecte asupra sanatatii noastre. Un dezumidificator, un aparat simplu poate preveni toate acestea. Nu sunteti siguri ca aveti nevoie de un astfel de aparat? Cereti sfatul unui expert. Avand la dispozitie aparate de masura si cunostinte necesare, va poate da un sfat bazat pe date si experienta.