Importanta unui purificator

Importanta unui purificator

    Aerul curat a devenit o raritate care trebuie cautata departe, pe dealuri si munti.

    In diminetile senine si calduroase, daca privim de la distanta aglomeratiile urbane, observam o ceata gri-galbuie care inconjoara pe o raza de kilometri sau zeci de kilometri cladirile, strazile, parcurile. Aceasta ceata murdara este aerul pe care zi de zi noi il respiram: o combinatie de gaze de esapament, praf, emanatii industriale, amestecate cu putin oxigen, atat cat sa ne tina in viata. Practic, toti cei care traim in mediul urban ne otravim lent cu acest aer mort, poluat, ceea ce atrage dupa sine probleme de sanatate majore. Cel mai puternic resimtim aceasta otrava invizibila in zilele fierbinti de vara, cand aerul devine irespirabil. Dar efectele sale nocive pe termen lung sunt mult mai grave decat simpla stare de disconfort pe care o simtim in zilele caniculare. Aerul otravit pe care il respiram este la originea bronsitelor, a rinitelor si a sinuzitelor cronice, a alergiilor, a anumitor forme de cancer si chiar a unor tulburari nervoase. Tot din cauza acestui aer, somnul este prea putin odihnitor, ne simtim nervosi sau vlaguiti, avem dureri de cap ori resimtim stari de confuzie mentala, amețeala. In schimb, o cura de aer curat ne reda in cateva zile pofta de viata, ne invioreaza, ne face mai tonici si mai optimisti.

     Pentru asta noi avem solutia, purificatoare de aer.

     Purificator HealthPro 250:

-Reducerea alergenilor, virusilor, bacteriilor sau a ciupercii de mucegai din locuintele si birourile astmaticilor.

-Reducerea fumului de tigari, a prafului fin, precum si a gazelor autovehiculelor și a gazelor industriale in zona casnica, in birouri, in hoteluri si in restaurante.

-Indepartarea particulelor si a substantelor corozive, de exemplu din spatiile sterile din industria calculatoarelor și electronica.

-Reducerea substantelor chimice si a mirosurilor in laboratoarele de cercetare, in spatiile industriale de productie sau in locuintele pacientilor cu Sensibilitatea Chimica Multipla

-Prevenirea infectiilor in spitale, clinici sau camine de batrani.