Neutralizarea mirosurilor neplacute

Neutralizarea mirosurilor neplacute

Mirosurile neplacute pot fi generate de o multitudine de factori, cum ar fi :  sectii de productie, abatoare, ferme, fabrici de arome, baruri, fabrici de bere, noxe ale autovehiculelor, fum de tigara, uree etc.

Toate acestea reprezinta, pe langa disconfortul olfactiv, un pericol pentru sanatatea noastra. Mirosurile neplacute sunt generate de particule organice sau neorganice daunatoare, aflate in suspenie in aer, care pot afecta caile respiratorii, sistemu imunitar sau sistemul nervos.

Pentru persoanele care lucreaza sau locuiesc in apropierea locurilor unde exista aceste mirosuri, riscul imbolnavirii este ridicat. Aerisirea spatiilor respective este de cele mai multe ori insuficienta, mirosurile persistand chiar si in afara cladirilor. Pentru aceste cazuri, utilizarea unor neutralizatoare de mirosuri este imperativa.

Ultimele tehnologii de neutralizare a mirosurilor sunt reprezentante de generatoarele de ozon. Ozonul este cel mai puternic oxidant disponibil si este un dezodorizant recunoscut, care are ca si obiectiv distrugerea agentilor biologici aflati in suspensie in aer.

Neutralizatoarele de mirosuri pot fi folosite pentru indepartarea mirosurilor generate de incendii, inundatii, mucegai, animale, arderea produselor organice, fum de tigara si multe altele. Echipamentele pot fi manipulate numai de personalul specializat.

Pentru orice alte informatii legate de acest subiect, va stam la dispozitie.

 

                                                                           PEG - consilierul tau personal pentru dezumidificare!