Protejati-va familia de aerul uscat

Protejati-va familia de aerul uscat

     Protejati-va familia si casa impotriva efectelor aerului uscat. Nas uscat, mancarimi de piele, dureri de gat. Simptome agravate ale alergiilor si a astmului. Socuri ale electricitatii statice. Crapare a vopselei si ghipsului. Despicarea sau craparea parchetului si mobilierului. Sa nu uitam nici de praf in care se gasesc acarienii. Suna cunoscut toate aceste probleme? De ce sa mai trecem inca un sezon prin acestea cand avem noi solutia.

    Umidificatoarele casnice sunt o necesitate intr-o astfel de casa. Un umidificator U 200 eco este perfect pentru o incapere, profesional, silentios, robust și durabil, este balanta perfecta pentru aplicatii industriale cat si casnice. Unele studii au aratat ca puteti chiar si economisi cu 4% la factura de incalzire cu un umidificator in camera.

    Marind temperatura pe timpul iernii va va tine caldura dar asta nu va face ca nivelul de umiditate sa creasca. Activitatile zilnice cum ar fi gatitul, dusul sau spalarea rufelor nu produc indeajunsa umiditate sa pastreze aerul din casa la un nivel aproximativ de 50% umiditate relativa. Multi virusi se dezvolta intr-un aer uscat, crescand astfel riscul de imbolnavire. Riscul nu se opreste aici, unele studii arata ca aerul uscat ne face mai sensibili la infectii.

    Un umidificator ca si U 200 eco va poate proteja de toate aceste riscuri, va poate mentine umiditatea la un nivel perfect pentru confortul dumneavoastra. Nu ezitati sa intrati la produsele noastre de umidificare.