Purificarea, ventilatia, conditionarea si dezumidificarea, umar la umar

Purificarea, ventilatia, conditionarea si dezumidificarea, umar la umar

   Expertii consultanti ai THADE raport-ului au identificat ce determina sanatatea in incaperile din europa: fumul de tigara, particule generate in interior, monoxid de carbon, dioxid de carbon, praful, alergeni proveniti de la animalele de casa, gandaci, mucegai, polen, componente organice volatile, fibre minerale create de om, radon, etc. Acestea determina efecte asupra sistemului respirator in multe feluri, pot cauza sau agrava cronic bronsita, astmul si boli respiratorii acute. Ele de asemenea pot cauza un declin in functiile respiratorii si sensibilizarea la aero-alergeni comuni. Unii poluanti prezinta un risc mare cancerului.

   Metode si actiuni pentru a previni, reduce sau elimina efectele adverse a aerului de calitate prost au fost identificate pentru determinarile de mai sus mentionate. Dar asta nu inseamna ca vor avea un efect sigur in eliminarea problemelor dumneavoastra. De multe ori pana si reducerea determinarilor poate fi un proces complex si greu. Masurile si metodele propuse in acest raport cel mai probabil pot sa imbunatateasca calitatea de viata a tuturor.

   Principii si indicatii sunt puse in functiune in multe tari din Europa. Dar aceste actiuni sunt de obicei specifice unui topic sau a unei probleme, nu se pote gasi o strategie generala pentru toata Europa sau a unei tari. Sunt anumiti factori ce trebuie luati in considerare pentru a putea recomanda anumite metode si actiuni.

   Actiunile identificate au fost clasificate in urmatoarele categorii principale:

  • Imbunatatirea ventilatiei
  • Imbunatatirea metodelor de curatenie si igiena
  • Controlul umiditatii pentru a preveni cresterea microbilor
  • Controlul surselor de poluanti

   Masurile recomandate pentru a implementa aceste actiuni sunt:

  • Evitati sa fumati in interior
  • Sisteme sau aparate mai bune de ventilatie si climatizare
  • Sisteme sau aparate pentru controlul umiditatii
  • Campanii de educatie si informare

(Va rugam sa ne contactati si sa ne cereti parerea profesionala pentru a face ca procesul de rezolvare a problemei sa fie cat mai sigur. Aparatele si sistemele pe care noi le inchiriem si vindem sunt profesionale, impreuna cu expertiza noastra metoda, prin urmare si actiunea va fi un sigura. Va multumim!)