Tratare aer

Tratare aer

   Toate particulele care le respiram, inafara concentratiilor de oxigen, azot si gaze de dioxid de carbon pot fi considerate poluante. Dar nu numai toate aceste gaze si particule sunt considerate relevante sanatatii. Boli si conditii nesanatoase rezulta din expunerea fata de diferite cladiri (boli legate de munca), afectiuni alergice, sindromul cladirii bolnave, sindromul sensibilitatii chimicalelor multiple si efecte vizibile doar de persoane cu o susceptibilitate crescuta la poluantii din interior.

   In unele cazuri, relatia dintre poluant si boala este vizibila imediat, din cauza perioadei scurte de incubatie necesara a bolii. Ganditi-va la boli infectioase legate de cladiri cauzate de Legionella bacterium in sistemele de apa calda si potabila (boala veteranului) sau SARS Coronavirus in sistemele de ventilatie si canalizare din incaperi. In aceste cazuri realizam repede ceea ce se intampla si masuri pentru acestea au fost luate de firme de productie, cel putin pentru majoritatea populatiei.

   Din pacate partile populatiei mai sensibile, asa numiti YOPI (the Young, the Old, the Pregnant and Immuno-suppressed), care este un termen din engleza cu semnificatia - Tineri, Batrani, Gravide, Immuno-suprimati, acestia sunt pusi in categoria „persoanelor cu nevoi speciale” impreuna cu persoane care au conditii cronice cum ar fi astmul sau bolile pulmonare cronice, in loc sa ii consideram parte din variatia naturala a societatii.

   In cazul incubatiei a unei boli sau a unei conditii nesanatoase crescute sau efecte asupra sanatatii cauzate de expunerea indelungata, cum este in cazul astmului, efectele pe termen lung a acestor conditii tind sa fie ignorate de producatori si de public in general. Aceste conditii sunt clasificate ca si „normale in regiunea noastra” sau „legate intrisec de varsta”, etc. Faptul ca majoritatea regiunilor Europene au un nivel inalt de acarieni este considerat doar o variatie climatica, cladirile cu interventie pe un sistem de curatire pot scadea populatia acarienilor sub nivelul igienic pentru sensibilizare si dezvoltare a simptomelor, astfel duce la imbunatatirea aerului „contaminat” din interior.

   DC Group va pune la dispozitie unelte si aparate profesionale pentru a aduce standardele normale de conditii din interioare pentru o viata mai buna si sanatoasa. Aceste aparate circula sub denumirea de purificator, dezumidificator, umidificator si alte aparate sau sisteme pe aceleasi principii de baza. Cu ajutorul acestor aparate si expertiza noastra, nu mai trebuie sa va ganditi la aer si umiditate, suntem noi aici pentru a face asta.