Aer Conditionat portabil pentru evenimente

Aer Conditionat portabil pentru evenimente

         In zilele noastre evenimentele mondene desfasurate in corturi, spatii semideschise, chioscuri sunt din ce in ce mai prezente. Dar una dintre problemele care apar, mai ales in perioadele calde ale anului, cum este cea pe care o parcurgem acum, sunt cele legate de confortul termic ce trebuie sa-l asiguram participantilor. Daca reusim sau nu, aceste poate face diferenta dintre un eveniment reusit si unul ratat. Dar cum putem asigura racirea eficienta a locatiei si cu ce echipamente? Fral ne ofera solutii rapide, comode si eficiente, dintre care cea mai utilizata este aerul conditionat portabil FACSW22, cu o performanta de racire de 22900BTU. Sistemul FACSW este format din urmatoarele componente: 

1) Unitatea interioara, dotata cu ventilatoare cu 3 trepte de turatie, grile pentru directionarea fluxului de aer, cu o capacitatea de racire de 22900BTU;

2) Unitatea exterioara;

3) Furtunele de legatura, cu conexiune rapida. 

Circuitul frigorific intre unitatea interioara si cea exterioara il reprezinta furtunele de legatura (tur/retur) umplute cu glicol. Acest tip de aer conditionat portabil , poate fi pus in functiune foarte usor, chiar de un novice si reprezinta cel mai simplu/comod/rapid mod de a asigura racirea unei incaperi.

Acest tip de aer conditionat portabil industrial, se preteaza pentru racirea corturilor de ceremonii, a salilor de spectacole vechi - neclimatizate, expozitii, terase inchise sau semideschise, restaurante, studiouri mobile, depozite - fiind totodata un echipament nelipsit in dotarea firmelor care au flote destinate inchirierii. 

Fral are disponibile aparate mobile de aer conditionat profesionale ce asigura urmatoarele performante de racire:

1) FACSW 22 : 22900BTU - detalii aici ;

2) FSC 25      : 24400 BTU - detalii aici ;

3) FSCH 40   : 37800 BTU - detalii aici ; 

Cele mai bun raport performata/pret il gasiti la echipamentele FRAL.

Premium Exclusiv Group SRL - este reprezentantul oficial al producatorului italian FRAL.

Premium Exclusiv Group SRL - consilierul tau personal pentru dezumidificare si conditionare a aerului.