Aerul uscat de iarna

Aerul uscat de iarna

   Pe timpul iernii, umiditatea scade o data cu temperatura, mai ales in incaperile ce acum nu mai sunt la fel de ventilate ca si vara, incalzite prin centrale termice incercand sa echilibram umiditatea. Problemele cele mai commune aparute la astfel de situatii sunt:

-          Aparitia fenomenului de condensare pe geamuri

-          Risc ridicat al craparii lemnului (Aerul incearca sa se echilibreze, extragand umiditatea din obiectele din jur. De aici si apartia sunetelor de scartaiala a parchetului, mobile etc.)

-          Aparitia excesiva a prafului pe suprafete

-          Uscarea cailor respiratorii

-          Senzatia de “aer greu” (probleme respiratorii)

-          Usturimi nazale

-          Inflamarea ochilor

-          Senzatii de oboseala

 

   Multe domenii ar putea da multe opinii si indicatii pentru rezolvarea fiecarei probleme in parte. Un medic probabil ar spune sa ne cumparam picaturi pentru ochi sau nas. Un nutritionist ne-ar spune sa consumam mai multe vitamine si alte produse sanatoase. O reclama la televizor ne-ar spune sa ne cumparam un anume produs de la o anumita firma. Prietenii va recomanda sa schimbati geamurile cu altele mai bune, de la o firma mai buna. Cei care v-au montat parchetul va recomanda sa utilizati produsele lor de ingrijire a parchetului, care de altfel sunt bune dar nu intr-o situatie de genul acesta.

   Pentru rezolvarea tuturor problemelor este nevoie de o suma mare de bani. Medicamente, produse consumabile, materiale prime de calitate etc.

   Noi va spunem ca avem un singur aparat, ce poate rezolva toate aceste probleme, aici nu este vorba de “doi iepuri dintr-un singur foc”, este vorba despre “8 iepuri dintr-un singur foc”.

Contactati-ne, sfaturile sunt gratis, asta nu va costa nimic, iar noi va stam cu placere la dispozitie.