Inchirierea dezumidificatoarelor profesionale

Inchirierea dezumidificatoarelor profesionale

 

Dezumidificatoarele destinate inchirierii sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapida a constructiilor noi, sapelor si tencuielilor in conditii de santier. Aceste utilaje sunt construite din materiale rezistente, au carcasa metalica, sunt prevazute cu roti rezistente pentru o manevrare facila, au cabluri de alimentare profesionale si au o capacitate de dezumidificare si ventilare considerabil ridicata fata de dezumidificatoarele casnice.

In Romania, serviciul de inchiriere a dezumidificatoarelor este adoptat de un numar foarte restrans de firme, piata fiind in continua dezvoltare. Procedura de inchiriere a dezumidificatoarelor nu se rezuma la simpla inchiriere a unor aparate, ci implica un set de cunostinte specifice acestei activitati. Spre exemplu, pentru a inchiria un dezumidificator in conditii optime, trebuie sa tinem cont de volumul incaperii care se dezumidifica, temperatura (capacitatea de dezumidificare scade la temperaturi sub 10-12Celsius), sursa umiditatii, grosimea sapei sau a tencuielii, compartimentarea spatiului si sursele de alimentare la curent electric.

Pentru uscarea rapida a unei incaperi, volumul de aer circulat  de dezumidificatoare intr-o ora trebuie sa fie de 6-8 ori mai mare decat volumul incaperii. De exemplu, pentru uscarea unei incaperi cu suprafata de 20 mp si inaltimea de 3 m, este necesar un dezumidificator profesional care are o capacitate de ventilare de  cca 500 mc/ora . Timpul de uscare completa a unei incaperi variaza in functie de volumul incaperii, temperatura, nivelul umiditatii, grosimea sapei sau a tencuielii si de respectarea parametrilor optimi de functionare a dezumidificatoarelor.

In unele cazuri, pentru a accelera dezumidificarea, este necesara inchirierea de ventilatoare profesionale, aeroterme, rezistente electrice, panouri cu infrarosu si turbine de uscare a hidroizolatiei de sub sapa.

Noi va pune la dispozitie echipamente si tehnologie de ultima generatie pentru uscarea rapida a constructiilor, la un pret corect.

                                                            PEG - consilierul tau personal pentru dezumidificare!