Purificator, o necesitate

Purificator, o necesitate

   A respira e o premisa a vietii. Nu putem sa ne oprim din respirat mai mult de cateva minute fara a pierde viata. In timpul vietii, respiratia eficienta cu o suficienta cantitate de dioxid de carbon scoasa din corpul nostru si oxigen ce intra in sistemul nostru uman, determina capacitatea unei persoane de independenta, vitalitate si productivitate, pe scurt capacitatea ei sau a lui de a avea o calitate buna a vietii si un numar crescut de ani vitali de-a cursul vietii.

   Depinde de cultura regionala si climatul din exterior, dar europenii petrec majoritatea timpului in interior (casa, birou, sala, cafenea, etc.). Timpul petrecut in incinte este estimat la 8 – 16 ore pe zi. De aceea calitatea buna a aerului din interior este considerata un drept fundamental de World Health Organisation. Aparent acest drept fundamental este de regula incalcat.

   Numeroase rapoarte arata calitatea slaba a aerului din interiorul incaperilor in care ne petrecem timpul. Unul din cele mai mari rapoarte ce arata si explica acest lucru este proiectul THADE (Towards Healthy Air in Dwellings in Europe).

   Multi factori contribuie la un aer de calitate buna, cum ar fi nivelul de umiditate relativă, ventilatia, etc. Noi va stam la dispozitie cu sfaturi si consultanta pentru astfel de situatii ca dumneavoastra sa aveti o viata sanatoasa si productiva.