Calitatea aerului din incaperi

Calitatea aerului din incaperi

Oamenii din zonele urbane petrec majoritatea timpului in interior, unde concentratia de poluanti in aer este mult mai mare. Concentratia poluantilor in case, birouri, mall-uri si scoli sunt de 2 – 5 ori mai mare decat in exterior, ocazional nivelul se ridica chiar la 100 de ori mai mare.

   Mediul interior s-a schimbat enorm cu introducerea mobilierului moale, covoare, mocheta si a sistemului mecanic de ventilare. Rata la care aerul din interior este schimbat cu aer proaspat este de 10 ori mai mica decat acum 30 de ani, cu o crestere consecventa in umiditate, a poluantilor si alergenilor.

   Multi factori contribuie la calitatea aerului din interior. Poluantii din exterior (polen, emisii industriale si ale traficului, etc.) intra in cladiri prin sistemele de ventilatie, ferestre deschise si fisuri ale constructiei. Acesti poluanti, impreuna cu poluantii ce se ridica si/sau se formeaza in interiorul cladirii (sporii mucegaiului, emisii chimicale din carpet, vopsea, mobilier, produse de curatat, etc.) se concentreaza in spatii inchise inadecvat ventilate si/sau conditionate. Sistemele de ventilatie au fost concepute sa aduca aerul curat si/sau filtrat din exterior si sa „arunce” aerul din interior, acestea nu functioneaza de multe ori cum trebuie si asta din cauza designului prost conceput si a lipsei de intretinere.

   Noi oferim produse de o calitate excpetionala, o calitate germana, impreuna cu servicii profesionale de tratare aer. Aceasta combinatie va reduce riscul de expunere la orice surse din interior si exterior.

   Nu ezitati sa ne contactati pentru un sfat, pe care cu cea mai mare placere vi-l oferim.