Dezumidificatoarele casnice - o necesitate

Dezumidificatoarele casnice - o necesitate

 

Dezumidificatoarele casnice sunt aparate special concepute pentru controlul umiditatii din locuinte sau birouri. Modul de functionare este unul foarte simplu:  aerul umed este aspirat de aparat si este trecut printr-o suprafata de racire cu freon (evaporator), care face ca vaporii de apa sa condenseze. Din dezumidificator aerul iese mai uscat si mai cald. Condensul rezultat este directionat catre un vas colector din interiorul aparatului, care poate fi golit cu usurinta. In momentul umplerii acestui vas, aparatul se va opri automat, datorita plutitorului care actioneaza un intrerupator. De asemenea, dezumidificatoarele casnice au higrostate integrate pentru un control cat mai precis al umiditatii din aer.

Beneficiile folosirii dezumidificatoarelor casnice sunt multiple:

- pe timp de vara pot suplini in multe cazuri instalatiile de aer conditionat, reducand consumul energetic;

- eliminarea igrasiei, condensului, mucegaiului si a mirosurilor neplacute generate de acestea;

- mentinerea umiditatii optime a aerului, pentru un confort termic ideal;

- eliminarea factorilor patogeni din aer ( majoritatea virurusilor si bacteriilor se dezvolta in conditii extreme de umiditate)

Alegerea unui dezumidificator casnic se face in functie de volumul incaperii, destinatia incaperii (camera de locuit sau birou), temperatura interioara si nu in ultimul rand, design.

Va stam la dispozitie pentru alegerea unui dezumidificator casnic elegant, siletios si performant, la un pret imbatabil.

                         PEG - consilierul tau personal pentru dezumidificare!

Pentru modele si preturi apasa aici!